Het is echt gaaf om te zien hoe mensen weer zelf regie krijgen over hun leven en weer kunnen genieten van waardevolle activiteiten. Naast iemand kunnen staan en samen de behandelrichting bepalen is iets wat ik erg belangrijk vind.

Ik ben Greke Hulstein. Al meer dan 15 jaar werk ik als ergotherapeut op de revalidatiegeneeskunde van Meander Medisch Centrum in Amersfoort en werk hier nog steeds met veel plezier. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten door allerlei aandoeningen. Denk aan chronische rugklachten, kanker, burn- out, reumatische aandoeningen, neurologische aandoeningen. Deze ervaring zet ik nu in voor de patiënten van mijn eigen praktijk: Balans Werkt Ergotherapie en Re- integratie.

Werk is in de meeste gevallen een belangrijk onderdeel van de revalidatie. Werk is niet los te zien van andere dagelijkse activiteiten. Ik merkte dat ik nieuwsgierig was naar het begeleiden van mensen bij de terugkeer naar werk, buiten de gezondheidszorg. Zo heb ik me verdiept in re- integratiecoaching.

Word jij beperkt  door deze klachten in het uitvoeren van hobby’s, zorg voor het gezin, het huishouden, sociale activiteiten of werken? Ik help je met plezier, gedrevenheid en expertise je energie weer in balans te krijgen.

In de afgelopen jaren heb ik samen met mijn collega Karin ten Hove ‘de Activiteitenweger’ ontwikkeld. Eén van de meest door ergotherapeuten gebruikte methodieken voor energiemanagement. Vanaf 2008 geven we scholing aan ergotherapeuten uit heel Nederland. Ook in België en Noorwegen hebben we scholingen verzorgd, en wordt de methodiek gebruikt.

Ik ben gedreven in het samen met de cliënt zoeken naar een optimale balans in waardevolle activiteiten. Daarbij zijn persoonlijke aandacht en een prettige sfeer een voorwaarde.